Slim met de Zon

‘Slim met de Zon’ maakt kinderen op een vrolijkemanier bewust van het belang van zonbescherming. Voor iedere bouw zijn er opmaat gemaakte lessen.In de onderbouw maken kinderen kennis met warmte,schaduw en zonverbranding. De middenbouwleerlingen ontdekken de verschillendehuidtypes. De bovenbouwers worden zonverkenners. Zij maken de school‘zonproof’!

Zet je plaats op de kaart

‘Zet je plaats op de kaart’ is een uniek lespakket over Nederland vol met lessen over rekenen, topografie en nog veel meer. Leerlingen maken een unieke reisgids over hun eigen plaats en zetten daarmee hun eigenplaats op de kaart. De twaalf provincies komen aan bod in het programma TreinBattle.

logo 3000

Fit op school

‘Fit op school’ gaat over gezonde voeding en bewegen. Als je op jonge leeftijd een gezond eet- en beweegpatroon ontwikkelt, heb je daar je hele leven profijt van. Met het gebruik van dit lespakket leren kinderen wat gezonde voeding is en krijgen ze veel beweegplezier, van de jongste kleuter tot de oudste bovenbouwer.

Teachers channel

Mediawijsheid

Aan de hand van de lespakketten ‘Auteursrecht ontdekken’ en ‘Beroemd worden’ worden leerlingen mediawijs gemaakt. Ze leren wat hun rechten en plichten zijn op het gebied van auteursrecht en in welke mate mediawijsheid een rol speelt bij beroemd worden. Vlogger Tobias gaat hiervoor op bezoek bij BN’ers als DJ Armin van Buuren, actrice Stephanie van Eer en zanger Vinchenzo.

logo 3000

Het luizenleven

‘Het luizenleven’ is bedoeld om de taboesfeer rondom luizen te doorbreken en de communicatie over luizen tussen kinderen te bevorderen. De leerlingen leren over het leven en het uiterlijk van een luis, hoe je luizen kunt krijgen en hoe je er ook weer van af kunt komen.

logo 3000

Papier & Karton

Lege pizzadozen. Bij het oud papier, of niet? En folders die nog in de plastic verpakking zitten? ‘Papier & Karton’ is een creatief en informatief lespakket over de geschiedenis, eigenschappen en recycling van papier en karton. Inclusief app: wie weet het meest?

Bekijk ook onze andere expertises

We realiseren de productie van a tot z.

We bedenken en plannen audiovisuele concepten.

Draaiend op locatie zijn we op ons best.

Samen creëren we de gewenste look & feel.

We werken van idee tot eindproduct.

Samen denken we na over inhoud en vorm.

Neem contact met ons op

Jouw educatieve boodschap in beeld?
E-learning inzetten om je doelen te bereiken? We maken graag kennis met je.

Bedankt, we nemen snel contact met je op!

Er ging iets fout bij het versturen, probeer het nogmaals.

Lage Naarderweg 45-47 • 1217 GN  Hilversum • info@teachersinmedia.nl